# TILITOIMISTO #

kirjanpitokuva

Palvelumme perustana on se, että tuotamme asiakkaalle ajankohtaista ja selkokielistä tietoa. Räätälöimme asiakkaillemme sopivan palvelukokonaisuuden mihin asiakas valitsee itse sen, miten ja millaisia raportteja hän haluaa – sekä sen kuinka raportit hänelle toimitetaan. Raportit toimitamme kuukausittain, joten tieto on aina ajankohtaista.

Palveluihimme kuuluu mm. kirjanpito, alv-asiat, laskutus, osto- ja myyntireskontra, veroilmoitukset, tilinpäätökset, liiketoimintasuunnitelmat, budjetointi, kustannuslaskenta, palkanlaskenta, rahaliikennepalvelut ja kaikki muut taloushallintoon liittyvät työt.

Yritys suunnitteilla?

Autamme kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa, aina liiketoimintasuunnitelman tekemisestä lähtien. Autamme ja ohjaamme asiakastamme kaikissa vastaan tulevissa asioissa – kokemuksemme peruusteella osaamme ennakoida asiakkaan puolesta. Kaikkea ei tarvitse opetella kantapään kautta.
Toimiva yritys, yritysmuodon muutos?

Ohjaamme asiakastamme hänelle edullisimpien tai toimivampien vaihtoehtojen pariin – joskus jokin toinen yritysmuoto voi olla sopivampi. Hoidamme myös näihin muutoksiin liittyvät käytännön toimet.

Krjanpitotyössä yhteistyökumppaninamme on käyttämämme kirjanpito- ja taloushallinto ohjelman tuottaja Narvasoft Vesilahden Narvasta jonka tekemää ohjelmaa olemme käyttäneet koko sen ajan mitä toimintaamme tänään oleellisena osanan kuuluvaa tilitoimistotyötä olemme vuosien myötä suorittaneet.

Toimistomme palvelee kirjanpito- ja taloushallintoon liittyvissä asioissa monia eri alan ammattiosaajia niin yhtiömuotoisia kuin myöskin ammatinharjoittajia monelta eri ammattialalta asunto- ja kiinteistöyhtiöiden lisäksi.

Toimimme myös monen Pyhtääläisen yhdistyksen kirjanpito ja taloushallinnoinnista huolehtivana tilitoimistona.

VERONUMERO

Kaikille palkansaajille on merkitty vuoden 2012 verokorttiin veronumero. Sitä tarvitsevat kuitenkin vain rakennustyömailla työskentelevät henkilöt. Alan työntekijöiden kuvallisissa tunnistekorteissa veronumeroita alkaa näkyä ensi syksynä.

Toimistomme yhteystiedot:

 

 

HUUTJÄRVI-YHTIÖT
HUKI-Hallinnointipalvelut
TOP-Viestintäpalvelut
Motellikuja 2

49220 SILTAKYLÅ

 

 

 

Toimisto:                                       0400 854 146

 

Isännöitsijä:
Raino Ojansivu
Matkapuhelin:                               0400 854 146

Pääkirjanpitäjä:
Paula Kyytsönen                        huki-plvelut@kymp.net

 

 

 

 

sähköposti:                                 huki-palvelut@kymp.net
sähköposti:                                 raino.ojansivu@kymp.net

Kannattaa käydä neuvottelemassa toimistomme tarjoamista palveluista.