# RAINO OJANSIVU #

Raino Ojansivu

Suomen Yrittäjät ry
Järjestövaliokunnan jäsen

Kymen Yrittäjät ry

Pyhtään Yrittäjät ry

Pyhtään kunta
Varavaltuutettu (6. kausi)

Pyhtään seurakunta
Kirkkovaltuuston jäsen (3. kausi)
Kirkkoneuvosto (3. kausi)
Diakoniatyön johtokunta (3. kausi)
Henkilöstö-, kiinteistö- ja taloustyöryhmä
Kiinteistöjen kunnostustyöryhmä

******
Pyhtään Yrittäjät ry:n edustajana palkitsemassa
Pyhtään 2019 vuoden yrittäjiä

Huomionosoitus!

Vesipisara Heinlahden Vesiosuuskunnan
sihteeri Raino Ojansivulle

Suomen Vesiosuuskuntien Liitto ry vietti 20-vuotisjuhlaansa 13-14.06.2019 Savonlinnassa Puhdasvesi-juhlaristeilyn merkeissä paneutuen juhlaristeilyn lisäksi päivien aikana eri esitelmien ja alustusten merkeissä vesiosuuskuntia koskeviin päivänpolttaviin aiheisiin.

Päivien yhteydessä Suomen Vesiosuuskuntien Liitto ry palkitsi huomionosoituksella Heinlahden Vesiosuuskunnan sihteerinä pitkään toimineen Raino Ojansivun.

Huomionosoitusta luovuttaessaan Suomen Vesiosuuskuntien Liiton sihteeri Simo Heininen kiitti huomionosoituksen saanutta Raino Ojansivua aktiivisesta ja osaavasta työstä niin Heinlahden Vesiosuuskunnan sihteerinä kuin myös hyvästä ja pyyteettömästä yhteistyöstä Suomen Vesiosuuskuntien Liiton ja Suomen Puhdasveso Oy:n kanssa.

Huomionosoituksen luovutuspuheenvuoro on Simo Heinisen mukaan kiteytettävissä seuraavilla sanoilla:

– Tässä huomionosoituksessa on kiittäminen asialleen omistautunutta aktiivia.

Vesiosuuskuntien Liiton sihteeri Simo Heininen jatkoi palkitsemispuhettaan vielä sanoin:

– Heinlahden Vesiosuuskunta on oivallinen esimerkki Suomen vesiosuuskuntien joukossa niin hallinnon kuin taloudenkin osalta monille muille vesiosuuskunnille.

– Tämä työ jota Heinlahden Vesiosuuskunnassa on koko sen olemassa olon ajan toteutettu on nyt tämän Raino Ojansivulle myönnetyn huomionosoituksen myötä tullut huomioiduksi jo kolmannen kerran Suomen Vesiosuuskuntien Liitto ry;n vesipisara huomionosoituksella.

Suomen Vesiosuuskuntien Liitto ry:n toteuttaman palkitsemis / huomionosoitukseen tarkoitetun vesipisara patsaan ensimmäinen kappale luovutettiin 2016 Simo Heinisen toimesta Heinlahden Vesiosuuskunnan alkukauden puheenjohtajalle Teuvo Niemelälle.

Raino Ojansivu toimi yhtenä asiantuntija esitelmöitsijänä myös tämän juhlaristeilyn aikana aiheenaan ”Hiljainen tieto ja hiljaisen tiedon siirto sukupolvenvaihdoksessa”

Huomionosoitus vastaanotettu on kiitoksen aika…